DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Kayapınar Huzurevleri Anaokulu

Kayapınar Huzurevleri Anaokulu

Adres
HUZUREVLERİ MAH. DR.SITKI GÖRAL CAD. HUZUR EVLERI ILK ÖĞRETIM OKULU BLOK NO 71 KAYAPINAR / DİYARBAKIR
Vizyon
Kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, başarılı, sağlıklı, empati göstermeyi ve paylaşmayı bilen, karar verme yeteneğine sahip, öğrenmeye açık, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmektir
Misyon
Özgün, yaratıcı, güvenli, gelişimi destekleyen ve sevgi dolu bir çevrede çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak; çocuklarımızda öğrenmeye ilgi uyandırmak; oyun yoluyla öğrenimlerini desteklemek; bilişsel, sosyal, duyusal, özbakım, dil ve psikomotor becerilerinin gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunmak ve çocuğumuzun çevresi ile olan iletişimine sağlıklı biçimde yardımcı olmaktır.
08.00-16.30
YABANCI DİL